Kuře na pepři

Ingredience: 2 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce sojové omáčky, 1/2 kg kuřecích prsíček (bez kostí a kůže), 2 lžíce barevného pepře, 2 lžíce slunečnicového oleje, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 20 dkg zeleného hrášku( používám mražený).

 

Postup: v misce smícháme rajčatový protlak a sojovou omáčku, maso nakrájíme na nudličky a obalíme v rajčatovém protlaku se sojovou. Pepř rozdrtíme dáme na talířek a maso obalíme ještě v pepři. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a na prudkém ohni maso smažíme. Papriky pokrájíme na proužky a přidáme k masu společně s hráškem. Smažíme dalších 5 minut. Zakápneme ještě sojovou omáčkou prohřejeme a podáváme.

 

Tisk receptu