Katův šleh

Ingredience: 400g vepřové kýty, 2 cibule, 80g kečupu, feferonky, sterilované lečo, sterilovaná kapie, sterilovaná okurka, mleté chilli papričky, olej, sůl, worcestrová omáčka
Postup: kýtu nakrájíme na úzké nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, společně osmahneme, přidáme lečo, nakrájené feferonky, mleté chilli papričky, nudličky kapie a okurky, kečup, worchestr a krátce podusíme. Osolíme a podáváme s chlebem, případně s hranolky, rýži nebo s bramborem.
(Není problém touhle směsí naplnit i bramborák, posypat strouhaným sýrem a podávat (tady doporučuji vydusit víc, abychom dosáhli míň šťávy).

 

Tisk receptu